La Mancomunitat Camp de Túria i el Departament de Benestar Social i Sanitat presenten les terceres Jornades en Salut Mental, sota el títol ‘Salut Mental i Drets‘.

Aquesta tercera edició tindrà lloc el pròxim divendres 18 d’octubre. Les instal·lacions del Saló Multiusos de Lliria (Pla de l’Arc s/n), seran les encarregades d’acollir aquest esdeveniment, en horari de 09.30 a 13.30 hores.

L’entrada a les jornades serà lliure, però és necessària la prèvia inscripció a través d’aquest formulari: formulari d’inscripció. Doncs, les places estan limitades a l’aforament del citat saló i es formalitzaran per ordre de recepció a través del citat formulari d’inscripció.

Pròximament, l’organització anunciarà el Programa de les jornades.

Per a més informació cal enviar un correu electrònic a la següent direcció: s.mental@mancomunitatcampdeturia.es o cridar al següent telèfon: 96 279 81 50.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia