L’Ateneu Cultural de Bétera acollirà aquest diumenge, 22 de setembre, la representació teatral de “El perro del Hortelano“. Concretament es tracta d’una adaptació de l’obra de Lope de Vega, la qual parla de desig i llibertat, que estarà a càrrec de la companyia de teatre local ‘Zorongo teatre‘.

Els assistents a la representació podran assistir a la versió de la citada comèdia escrita entre 1613 i 1618, la qual retracta els vaivens amorosos de la comtessa Diana i el seu secretari Teodoro, una relació prohibida per la rigidesa de les jerarquies socials.

Aquest conflicte entre el desig de llibertat i els lligams imposats pel destí només es resoldrà quan la força de l’enginy contribuïsca a fer triomfar l’amor, entés per Lope de Vega com el gran anivellador universal que permet enderrocar les barreres socials aparentment més fermes.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia