Després de l’estiu les falleres i fallers de Bétera tornen a posar-se mans a l’obra. En aquest sentit, la comissió de la Falla Gran Via de l’Est va celebrar el passat dissabte, 21 de setembre, la tradicional celebració de la Festa del Mig Any.

Amb aquest esdeveniment se celebra que s’està a mitjan camí entre les falles 2019 i les de 2020, és a dir, tan sols queden sis mesos perquè arriben les pròximes festes josefines.

Així, la Falla Gran Via de l’Est va dur a terme una jornada molt important i especial per a totes les falleres i fallers.

En primer lloc, a les 17.00 hores, es realitzava un berenar infantil per a les xiquetes i xiquets de la comissió. Per als més majors era l’hora del “quin i tapa”. Una hora més tard, a les 18.00 hores, uns castells unflables eren els protagonistes de la vesprada. Aquesta activitat era per a tota la població.

A les 20.00 hores era el moment per a celebrar l’anunciat concurs de paelles, també obert a totes les veïnes i veïns, tant faller com no fallers. Aquesta iniciativa va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera i un jurat especial, els quals van decidir quines eren les tres millors paelles del citat concurs. En aquest concurs també van participar les Obreres i Majorals de 2020, Junta Local Fallera, i membres d’altres comissions falleres de Bétera.

Els més menuts de la comissió van poder disfrutar d’un sopar infantil a càrrec de la mateixa falla.

Per a finalitzar la vetlada, els allí presents van poder ballar a la nit de remember amb la participació del conegut dj. José Conca.

A continuació, adjuntem algunes imatges cedides per la comissió al nostre diari:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia