(EFE) Un vehicle, el conductor del qual quadruplicava la taxa d’alcoholèmia, s’ha eixit de la calçada en accedir a la glorieta entre el carrer Pare Jofre amb l’avinguda Gran Via Tárrega Monteblanco de Castelló. Després de perdre el control, s’ha encastat contra la tanca perimetral de l’Hospital Provincial.

Abans d’encastar-se ha colpejat violentament diversos arbres i un quadre de semàfors situat sobre la vorera, ha informat la Policia Local de Castelló.

Aquest accident, “aparatós” segons la Policia, ha tingut lloc sobre les quatre de la matinada d’aquest dilluns.
Nombrosos veïns han alertat a la Policia del fort impacte i una patrulla s’ha desplaçat al lloc, on ha localitzat al conductor, que no presentava cap lesió encara que sí evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol.

Per això, després de sol·licitar la presència de la Unitat d’Atestats, se li ha practicat la prova d’alcoholèmia al conductor, de 29 anys d’edat, que ha quadruplicat la taxa permesa, per la qual cosa la Policia li investiga per un presumpte delicte contra la Seguretat Viària per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i estar implicat en un accident de trànsit.

Quant als danys materials ocasionats amb motiu del sinistre, a més del turisme implicat, que ha patit múltiples desperfectes, també s’han vist afectats un arbre ornamental, deu metres de la tanca perimetral de l’Hospital i un quadre elèctric que regula els semàfors de tota la zona.

Aquest ha sigut arrancat de base pel vehicle sinistrat i diverses de les seues peces han aparegut a més de quaranta metres del punt de l’accident, la qual cosa constata que l’impacte del turisme sobre la instal·lació elèctrica ha sigut “molt violent”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia