Aquesta setmana han donat començament els cursos emmarcats dins del Programa de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB). Aquest programa està organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria.

D’aquesta manera, trenta alumnes de diferents municipis de la comarca del Camp de Túria van començar aquest dilluns, 23 de setembre, les classes del PFCB Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles i PFCB Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell.

Durant tot un any escolar, els joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), adquiriran coneixements per a poder desenvolupar amb garanties aquestes dues professions.

Així mateix, dins del programa formatiu es contempla la realització de pràctiques formatives no remunerades en empreses. Una oportunitat única per a poder endinsar-se en el mercat laboral. Els docents guiaran als alumnes perquè coneguen aquestes dues professions i adquirisquen coneixements que els ajuden a desenvolupar-se com a persones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia