Encara que la temporada està acabant els triatletes del CEA Bétera continuen participant en les últimes competicions abans de l’aturada i un merescut descans.

En este cas els protagonistes són Susana García Monteiro i Paco Ramón que després d’estar tot l’estiu preparant-se per a participar en la Half & Olympic Triatlhon que s’ha celebrat a Almassora (Castelló), l’han superada amb nota.

Paco Ramón en la prova Half va aconseguir un fantàstic temps, demostrant el treball diari realitzat. Per la seua part Susana García Monteiro va ser medalla de plata en la distància olímpica.

La prova, que es va celebrar diumenge passat a la platja de la Torre, va comptar amb la participació de més de 400 esportistes i va estar dividida en dues modalitats, la categoria Half (1.900 m de natació, 90 km ciclisme i 21 km de carrera a peu) i la Olympic (1.500 m natació, 45 km de ciclisme i 10 km de carrera).

 

Fotos III Infinitri Triatlón de Almassora

Imprimir article
Comenta aquesta notícia