Un any més, la companyia de teatre Zorongo Teatre inicia curs amb moltes coses que explicar-nos. A més de les representacions teatrals que realitza al llarg de l’any, també proposa altres activitats i propostes.

D’aquesta manera, l’any passat va iniciar uns tallers extra-escolars en el col·legi Camp de Túria, de la mà dels seus components Merxe Leal i May Aloy com a professores.

En aquest sentit, per a aquest curs es vol donar una oportunitat als més joves de tot el municipi que vulguen iniciar-se en el món de la interpretació. Així, Merxe continuarà amb les xiquetes i xiquets de  primària i May amb els de secundària (preadolescents de 12 i 16 anys).

En aquest curs, aprendran des del teatre clàssic al contemporani i el més actual de l’escena, és a dir, les improvisacions.

Les classes al principi estan orientades a l’aprenentatge i, si es donara lloc, es compta amb la idea de  poder fer representació d’obra enfront de públic i fins i tot la participació en certàmens.

El taller tindrà lloc en l’espai d’assaig de Zorongo Teatre (Ateneu de Bétera). De moment, està per determinar l’horari. Depenent també de la disponibilitat horari de les alumnes i alumnes, podria ser en dissabte. El preu és de 20 euros mensuals, amb una duració d’una hora i mitja cada classe. El curs seria d’Octubre a Maig, amb possibilitat de prorrogar-se.

Qui estiga interessat en aquestes classes pot informar-se a través del següent telèfon: 601225900 o correu jammingwork@gmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia