EFE. Un jutjat de Llíria (València) ha decretat l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança d’un home detingut per suposadament matar al seu company de treball en una empresa de Riba-roja.

Segons ha informat aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (*TSJCV), el titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Llíria, en funcions de guàrdia, va ordenar ahir l’ingrés a la presó del detingut, que queda investigat en una causa oberta per un delicte d’homicidi.

El presumpte autor, de 26 anys, va ser detingut en el centre de treball, una factoria càrnia, després de suposadament degollar dimarts passat a un company durant una baralla entre tots dos, segons informa el diari Levante-EMV.

Els fets es van produir el dimarts sobre les tres de la vesprada en una fàbrica del polígon industrial de Riba-roja, quan tots dos treballadors, originaris de Ghana, van iniciar una discussió i un d’ells va agredir a l’altre amb un ganivet i li va causar un profund tall en el coll que li va provocar la mort.

Després de ser detingut i lloc a disposició judicial, el jutjat de guàrdia de Llíria va decretar ahir dimecres el seu ingrés a la presó.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia