Diumenge que ve, 28 de setembre, a partir de les 10 del matí membres de la Fundació Limne, acompanyats per tots els veïns que ho desitgen, s’acostarà al barranc del Carraixet per a entre tots realitzar una neteja del tram comprés entre el Poliesportiu de Bétera i el pont de l’Ecoparc.

Es tracta d’una jornada de neteja de rius que s’organitza anualment a diferents localitats i que pretén visibilitzar i sensibilitzar sobre l’estat dels nostres ecosistemes i fer una gestió responsable dels nostres residus.

La jornada, el punt de la qual de trobada serà l’aparcament del Poliesportiu de Bétera a les 10.00 hores, està organitzada per la Fundació Limne, entitat sense ànim de lucre enfocada a la restauració d’ecosistemes mitjançant la participació ciutadana.

De moment sabem que la iniciativa popular denominada “Plàstic Zero” se sumarà a esta iniciativa, d’esta manera “el treball de recollida de plàstics que fa uns mesos va iniciar un grup de persones de l’Ateneu de Bétera es veurà este dissabte reforçada el pròxim cap de setmana, per la qual cosa animem que la gent participe”, expliquen.

Durant el transcurs de la jornada els monitors informaran les persones participants sobre la destinació que correspon a cada residu i, també, sobre el eco-parcs de Bétera. De fet, tindran bosses per a la separació selectiva de les deixalles que es troben. Es quantificaran i es classificaran també, segons el grup social que les genera.

Foto portada: global omnium

Imprimir article
Comenta aquesta notícia