Cada 27 de setembre es du a terme la celebració del Dia Mundial del Turisme. Coincidint amb aquesta data, el pròxim diumenge, 29 de setembre, tindrà lloc una nova jornada de Ruta Teatralitzada pel municipi de Bétera.

Sota el nom “Bétera, un poble de pel·lícula”, el recorregut comença amb els primers pobladors de la zona, els íbers, i es van fent parades clau pels diferents períodes de la història de la localitat fins als nostres dies.

Acompanyats per un famós cineasta que està a punt de rodar una pel·lícula en la nostra població, es va recorrent diferents espais i en cada parada es proporciona vestuari i atrezzo a les persones participants.

En definitiva, és una visita guiada, teatralitzada i participativa per a les persones que volen conéixer la història i el patrimoni del nostre municipi. És apta per a tos els públics, divertida i que atrapa des del primer moment, donat que uneix perfectament la història amb el teatre, sent una bona forma per a aprendre.

L’activitat té una durada d’1 hora i 30 minuts, en horari d’11 a 12,30 hores, començant al carrer Morvedre cantonada amb Albereda Escultor Ramón Inglés.

Per a més informació i reserves cal enviar un correu a auxiliar.turismo@betera.es o cridar al telèfon 96 169 87 14.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia