En moltes regions d’Espanya celebren hui diversos actes i manifestacions per defensar el nostre planeta. Així, aquesta vesprada a la ciutat de València hi haurà una manifestació per la terra a les 18.00 hores a la plaça de la Mare de Déu de la capital del Túria.

En aquest sentit, els centres educatius també s’han sumat a aquesta causa i al Centre Educatiu d’Infantil i Primària Lloma del Mas s’ha celebrat la Setmana de la Terra amb distintes activitats.

Doncs, a aquest C.E.I.P. s’hi han volgut fer ressò de les insistents declaracions d’organismes científics internacionals, en les que s’evidència que el nostre planeta està en perill. I és que entenen que “no respondre
urgentment a aquesta crisi ecològica global suposa l’extinció irreemplaçable d’espècies imprescindibles per
a la vida a la Terra i que cap societat pot escapar a aquesta realitat”. Per aquest motiu, al llarg d’aquest curs van a anar desenvolupant-se des d’aquest l’escola tot un programa d’actuacions per a la sostenibilitat “començant una etapa de transformació cap a un futur sostenible, el futur de l’alumnat”.

El passat dilluns 23 de setembre van dur a terme un visionament de curts sobre el medi ambient. Dimarts 24 era el torn d’elaborar missatges per a “l’escala de la sostenibilitat”, els quals poden veure en les imatges. Dimecres 25 i dijous 26 van realitzar cartells pel Clima. Finalment, hui divendres 27 de setembre, s’ha portat una samarreta verda (primària) i blanca (infantil) per a l’aturada al pati de l’escola per la Terra, on el nostre equip ha estat present fent algunes imatges mentre els alumnes mostraven les seues pancartes amb els seus missatges en respecte al planeta Terra.

Finalment, aquesta vesprada, des del centre es convida a qui vulga a anar a la manifestació prevista per la Terra a València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia