Merlin Properties invertirà més de 25 milions en la reforma integral del centre comercial El Saler, a València, un projecte que permetrà ampliar en més de 2.000 metres quadrats l’oferta comercial actual, així com generar 200 ocupacions directes i altres 300 indirectes.

L’objectiu d’este projecte de reforma, modernització i ampliació del centre comercial és situar-lo com un “lloc de referència” a la ciutat per a les compres i la diversió en família, i atraure així a més de deu milions de visitants anuals, segons han indicat fonts de Merlin Properties.

La reforma, que finalitzarà en el segon semestre de 2020, preveu una nova entrada per als vianants cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències, noves terrasses i espais de restauració, zones de descans, ludoteca, un tobogan “espectacular” en la plaça central i façanes “icòniques”, i inclourà en el centre noves marques i operadors.

Durant les pròximes dues setmanes, el centre comercial oferirà als clients en la seua plaça central un joc interactiu de demolició amb una grua real i una bola gegant, música, sessions de fotos i premis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia