(EFE) La tercera edició del concurs de fotografia Guille Martí Revillo repartirà quasi 2.000 euros en premis i tres baptismes de busseig. El concurs seleccionarà les millors imatges de naturalesa, bàsquet, escalada, naturalesa, rugbi, skate, slake line, submarinisme, snow i surf.

Aquest concurs, homenatge de la seua família a aquest jove valencià mort en 2016 quan practicava pesca submarina en Cala Ambolo, a Xàbia (Alacant), obrirà el seu termini de presentació de fotografies el pròxim 28 d’octubre, data en la qual també es coneixerà la composició del jurat, i es tancarà el 10 de desembre.
Segons informen els organitzadors del concurs, la fallada del jurat es farà públic durant el lliurament de premis, que se celebrarà el 25 de gener de 2020.

La web del concurs és porguilleconcursodefotografia.com. El concurs compta amb el suport de la Federació Espanyola d’Activitats Subaqüàtiques de la Comunitat Valenciana (Fedas), que patrocina tres baptismes de busseig per a les persones guanyadores dels tres premis. El primer premi està dotat amb 1.127 euros, 527 el segon i 327 el tercer.

La particularitat d’aquest concurs és que el jurat està compost per professionals de la fotografia i de l’esport en alguna de les temàtiques del concurs.
En les anteriors edicions, els jurats han seleccionat entre prop de 1.300 fotografies per a decidir la guanyadora.

“Treeess, dooss, unooo”, de José Cintas Albiol, que va guanyar el primer premi de la segona edició, és una imatge de bàsquet, mentre que una d’un partit de rugbi, “Duel de poder”, de Pedro Luis Ajuriaguerra Sáiz, va ser la guanyadora de la primera edició.

Gràcies al suport de la Universitat Politècnica de València, on estudiava Guille, cada edició del concurs ha donat lloc a l’exposició “Les millors fotos del Concurs de Fotografia Guille Martí Revillo”.
A més, en totes dues edicions, aquesta selecció s’ha mostrat en el Centre Penitenciari Antonio Asunción de Picassent.

Gràcies a la solidaritat dels autors de “Les millors fotos de l’I Concurs de Fotografia Guille Martí Revillo”, les imatges es van subhastar amb finalitats benèfics i es van recaptar 2.000 euros, que es van repartir entre les ONG triades pels fotògrafs: Menuts del Món, Pacific Home, Llogarets Infantils SOS, Associació Espanyola contra el Càncer, Metges sense Fronteres, Mamàs en acció, BioAgradables, Abraç a Nepal i WWF.

Guille estava federat en Fedas i, després de la seua mort, els diners que la seua família va cobrar de l’assegurança federativa s’està destinant als premis d’aquest certamen.

.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia