El IV Festival d’Arts Escèniques de Bétera va celebrar-se el passat cap de setmana. Les diferents activitats es portaren a terme del 27 al 29 de setembre.

Així, la localitat acollia un cap de setmana ple d’espectacles teatrals que es desenvoluparen per diversos punts del terme municipal. La finalitat d’aquest esdeveniment és la d’acostar el teatre al públic de totes les edats: des de xiquets fins a adults. Aquest festival es compon cada any d’espectacles de diferents gèneres: humor, teatre, concerts, animació infantil, dansa…

Les activitats s’han realitzat a la Casa de Cultura, l’esplanada de l’Albereda, Mas Camarena i Torre en Conill.

En aquest festival, s’ha comptat amb associacions culturals del municipi com Zorongo Teatre, la qual va oferir El perro del hortelano‘ el dissabte a la nit a la Casa de Cultura.

En aquesta quarta edició van participar diverses companyies. Els actes començaven divendres 27 de setembre, a les 19.30 hores, a l’Albereda amb “Klez 80″ a càrrec de La Troupe Malabó. Posteriorment, a les 22.30 hores, l’auditori acollia “Taikiri Art” de Dansa Taikiri.

Els actes continuaven dissabte, a les 12.00 hores, al centre comercial urbà de de Mas Camarena amb “Marujasraíces y varices” de la companyia “Pa toa la vida”. Mitja hora després es duia a terme a l’Albereda el show “Babo Royal” de Ganso i Cia. A les 18.00 hores era el torn per a l’animació amb “El hombre de Hojalata” en els jardins del Club Social de Mas Camarena. A la nit, arribava el moment de Zorongo teatre a la Casa de Cultura.

Finalment, diumenge al matí s’escenificava “El romperécords” per part d’ Abraham Arzate a la plaça Verdún de Torre en Conill. Seguidament a les 12.30 hores, a l’Albereda es celebrava “Yee Haw” amb “La banda del otro”. Per a concloure, a les 19.00 hores, va tindre lloc un concert homenatge a Celia Mur a l’auditori de la Casa de Cultura, amb la participació d’Ester AndujarPerico Sambeat, i Agr Nonet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia