120 corredors van participar el dissabte en la III Volta Caixa Popular de Mas Camarena que va recórrer 5.200 metres pels carrers de la urbanització. Una carrera exigent a causa d’una pujada curta però molt pronunciada entre el quilòmetre 4.300 i el 4.800.

L’equip “Never Stop” va ser el més nombrós, les samarretes taronja van envair la volta i per això es van portar un pernil de premi.

El guanyador de la carrera en la modalitat masculina va ser Jordi Ripoll del Dianium que va aconseguir realitzar-la amb un temps de 17.00 minuts, seguit del corredor del Desnivell + Trail, Julio Zarzo (18:23m), i Antonio Javier Reina (18.27) del Redolat Team que va arribar en tercera posició. El segon i el tercer classificat van arribar junts i van fer un esprint en els últims metres de la carrera.

En la categoria femenina la guanyadora va ser Mari Carmen Llopis del CA Pobla de Vallbona que va realitzar la carrera amb un temps de 22:37m. La segona classificada va ser Emily Desprez amb un temps de 23.12 i la tercera Aida Pérez amb un temps de 23.26.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia