EFE. Agents de la Policia Nacional han detingut a dos joves, de 22 i 25 anys i d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual a una xica en les condícies d’una discoteca de València, segons fonts policials.

Els fets haurien ocorregut sobre les set i mitja del matí del diumenge quan, pel que sembla, la víctima, una jove que es trobava a l’interior del local d’oci, es va dirigir als banys i uns joves se li van acostar i la van portar fins a la porta d’entrada d’estos.

Suposadament, els sospitosos van arraconar a la xica contra una paret i la van agredir sexualment, mentre la subjectaven fortament contra la seua voluntat.

Els policies, alertats del succeït per la Sala 091, van acudir ràpidament al lloc, on van trobar a la jove molt nerviosa i plorant i, després de realitzar els esbrinaments oportuns, van detindre a l’eixida del local a dos joves com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual.

La víctima va rebre assistència mèdica i els detinguts han passat ja a disposició judicial, mentre la Policia manté obertes les investigacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia