Aquest dimecres, 2 d’octubre, donen inici a Bétera les tradicionals festes en honor a la Verge Milagrosa.

D’aquesta manera, hui a la vesprada serà la processó de la baixada de la citada verge des del col·legi Nostra Senyora del Carmen fins a l’església de la Puríssima Concepció. Aquesta processó començarà al voltant de les 20.00 hores.

Posteriorment, diumenge 6 d’octubre es durà a terme la processó que torne a la Milagrosa al col·legi, després de romandre durant uns dies a l’església de la Puríssima Concepció. Els tres dies que la verge estiga en la citada església es realitzarà el tridu.

Aquesta festa la sol realitzar els joves de 19 anys i matrimonis que compleixen 25 anys de casats.

Per la seua banda, la Colla de Campaners també procedirà durant aquests dies a realitzar tot un programa de toc de campanes. A continuació l’adjuntem:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia