L’Ajuntament de Bétera a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ofereix el curs de manipulador d’Aliments el próxim dimecres 16 d’octubre en l’edifici municipal casa Nebot, carrer Estació número 5

El curs tindrà una duració de 2’5 hores, amb horari de 17:00h a 19:30h.

Esta formació capacita per a optar a llocs de treball en els quals es requerisca aquesta qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.

El preu dependrà del nombre de persones que conformen el curs.

Les persones interessades a assistir al curs poden posar-se en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Bétera en el telèfon 961 600 351 o a través del correu adl@betera.es  o auxiliar.adl@betera.es

Imprimir article
Comenta aquesta notícia