L’Observatori del Comerç ha fixat onze dies d’obertura en diumenge i festius per a 2020 en els comerços de la Comunitat Valenciana que no estan en una zona de gran afluència turística, en una votació que ha obtingut el suport de la majoria dels integrants d’este organisme.

Així, els comerços podran obrir el 5 de gener pels Reis Mags, el 6, 13 i 20 de desembre per la Campanya de Nadal, el 12 de gener i 5 de juliol per rebaixes, el 5, 10 i 12 d’abril per major afluència turística, i per acumulació de festius el 15 d’agost i 12 d’octubre.

A més, s’ha assenyalat que a la ciutat de València el 15 d’agost es estarà tancat per l’Acord de la Llotja on es va acordar festiu pel dia de l’Asunción de la Verge. En la resta de ciutats i pobles sí que es podrà obrir.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia