L’Ateneu de Bétera continua amb les seues activitats per a aquesta temporada. Així, el pròxim dissabte, 5 d’octubre es presentarà un projecte cultural de recuperació de la memòria històrica.

Com feien abans els nostres avantpassats vora la llar o a la llum de la nit, els assistents escoltaran les sis històries més extraordinàries del bandolerisme valencià del segle XIX. Manel Arcos serà l’encarregat de narrar aquestes històries.

D’altra banda, diumenge 6 d’octubre serà el torn per a una nova passejada per la Calderona, encetant una nova temporada d’aquestes passejades. La ruta d’aquesta primera passejada serà els voltants del pla de Lluc i l’hospital Doctor Moliner. L’eixida serà des de l’Albereda a les 09.30 hores o a les 10.00 hores a la porta del Doctor Moliner si s’acudeix directament al punt de sortida de la ruta.

Com sempre, l’organització ha preparat un decàleg on es plasma totes les recomanacions per a realitzar adequadament la passejada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia