El 5 i 6 d’octubre tindrà lloc un acte molt especial per a totes les màximes representants de les Falles 2019. I és que Elda es vestirà de festa per a acollir l’Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2019.

Així, les Falleres Majors de Bétera 2019, Omayra Calvo i Zaballos i Carla Gelde i Granell també participaran en aquest homenatge, intercanviant-se fotos amb la Fallera Major de València 2019. I és que encara que ja va arribant la recta final del seu regnat, l’agenda d’actes d’Omayra i Carla continua repleta aquests dies. En aquest sentit, el passat 29 de setembre també van estar presents en la processó de Sant Miquel de Llíria. No serà fins el pròxim dissabte 19 d’octubre quan arribe l’acte de comiat d’aquestes i les seues respectives Corts d’Honor.
Quant a l’acte que tindrà lloc a Elda, aquest donarà inici el dissabte 5 d’octubre amb la recepció de les diferents Juntes Locals. Aquesta recepció serà en la Plaça Castelar de la citada localitat. Posteriorment, a les 18.30 hores, hi haurà una cercavila fins al teatre Castelar. A les 19.00 hores serà el torn per a l’acte homenatge les Falleres Majores de la Comunitat Valenciana. Per a finalitzar la jornada, a les 21.30 hores es procedirà a una cercavila fins a l’hotel, on se celebrarà un sopar i ball de gala.

Diumenge, 6 d’octubre, es durà a terme una visita teatralitzada al Musu del calçat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia