L’Observatori de l’Acord Territorial d’Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit fa uns dies en la seua cita bimensual. En aquesta ocasió, s’han abordat temes relacionats amb la confecció de l’Estratègia Territorial d’Ocupació.

La creació de l’estratègia territorial d’ocupació està emmarcada dins de les subvencions que convoca Labora gràcies a Fons Europeus i que es treballa al costat de la Universitat de València.

Es tracta d’elaborar entre tots, amb les aportacions d’ADL’s, sindicats, societat civil, comerciants i empresaris, una eina que permeta transformar el territori, governar el seu futur i millorar les expectatives dels seus ciutadans i ciutadanes.

D’aquesta manera, s’ha presentat un calendari de treball en el qual s’explicarà en què consisteix l’estratègia i com elaborar entre tots un esborrany inicial. Aquest calendari arribarà a tots els socis de l’Acord Territorial d’Ocupació, començant pels alcaldes i alcaldesses de la Mancomunitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia