Ahir dimecres van començar a Bétera les tradicionals festes en honor a la Verge Milagrosa.

Al voltant de les 20.00 hores, era la processó de la baixada de la citada verge des del col·legi Nostra Senyora del Carmen fins a l’esgl.ésia de la Puríssima Concepció.

Els clavaris d’enguany eren acompanyants per veïnes i veïns del municipi, així com el mestres i alumnes del Col·legi Nostra Senyora del Carmen. La dolçaina i tabal de la Colla Xe Què Burra encapçalava la marxa, la qual era tancada per la imatge de la verge, el retor de l’església la Puríssima, així com les autoritats i la banda de música del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB)

Ara, el pròxim diumenge 6 d’octubre es durà a terme la processó que torne a la Milagrosa al col·legi, després de romandre durant uns dies a l’església de la Puríssima Concepció. Els tres dies que la verge estiga en la citada església es realitzarà el tridu, el qual s’inicia hui dijous.

Aquesta festa la sol realitzar els joves de 19 anys i matrimonis que compleixen 25 anys de casats.

Per la seua banda, la Colla de Campaners també procedirà durant aquests dies a realitzar el seu corresponent programa de toc de campanes. A continuació adjuntem una fotogaleria de la processó de baixada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia