La Guàrdia Civil ha detingut a nou persones per presumpte tràfic de drogues en diferents localitats de la comarca del Camp de Túria. Els agents de la Guàrdia Civil van procedir al registre de cinc domicilis a Bétera, l´Eliana, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

L’operació coneguda com a “Operació Kaukania” va ser iniciada per la Guàrdia Civil de Bétera al març de 2019.

Els individus arrestats, que tenen entre 19 i 33 anys d’edat, són de nacionalitat lituana i van ingressar a la presó per ordre judicial per la seua implicació en els delictes de cultiu de marihuana i elaboració de substàncies estupefaents, defraudació del fluid elèctric i pertinença a organització criminal.

Durant el registre dels cinc domicilis citats es van poder intervindre prop de 2.600 plantes de marihuana amb un pes aproximat de 807 quilograms que formaven part de diferents cultius “indoor”.

A més de les plantes intervingudes en aquesta operació, els agents van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement i floració de la marihuana que formaven un sofisticat sistema per a la producció de la marihuana amb una gran infraestructura de maquinària i eines. A més s’han intervingut 2 pistoles taser, 5 destrals i inhibidors de freqüència. Tots aquests materials estan valorats en 250.000 euros.

En una altra operació antidroga, la Policia Nacional de Torrent va detindre el dilluns a altres tres presumptes traficants, dos homes i una dona, per cultivar prop de 1.000 plantes de marihuana en un habitatge del carrer Pare Fullana a la urbanització Santa Apolonia de Torrent. Les tres persones arrestades estan acusades d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació del fluid elèctric, segons fonts jurídiques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia