Bétera va acomiadar ahir les tradicionals festes en honor a la Verge Milagrosa de l’any 2019.

Al voltant de les 20.00 hores del passat dimecres, 2 d’octubre, van donar inici els actes amb la processó de la baixada de la citada verge des del col·legi Nostra Senyora del Carmen fins a l’església de la Puríssima Concepció.

Posteriorment, després del tridu celebrat en els dies següents, aquest diumenge tenia lloc la processó del trasllat de la verge de l’església la Puríssima Concepció al seu lloc habitual (col·legi Nostra Senyora del Carmen). Aquesta festa la sol realitzar els joves de 19 anys i matrimonis que compleixen 25 anys de casats.

Els clavaris d’enguany, com és habitual, durant les processons han sigut acompanyants per veïnes i veïns del municipi, així com els mestres i alumnes del Col·legi Nostra Senyora del Carmen. La dolçaina i tabal de la Colla Xe Què Burra encapçalava la marxa, la qual era tancada per la imatge de la verge, el retor de l’església la Puríssima, així com les autoritats i la banda de música del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB).

La Colla de Campaners també procedien durant aquests dies a realitzar el seu corresponent programa de toc de campanes.

Després d’arribar la imatge de la verge al col·legi, es duia terme un bonic castell de focs artificials. D’aquesta manera finalitzaven totes les celebracions.

A continuació, adjuntem una fotogaleria amb totes les imatges d’ahir diumenge:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia