La Generalitat facilitarà amb el servei nocturn de Metrovalencia la mobilitat de milers de persones, que es preveu acudisquen a transport públic, al Festival de Pirotècnia la nit del dimarts 8 al dimecres 9 d’Octubre.

El castell de focs artificials es dispararà, com és tradicional, a mitjanit des del jardí el Túria, entre els ponts de l’Exposició i de les Flors, de la ciutat de València. L’estació d’Alameda estarà tancada des de les 23 hores fins a la finalització de l’espectacle pirotècnic.

En esta ocasió, a l’estar en funcionament la circulació nocturna de metro i tramvia per ser vigília de festiu, el 9 d’Octubre, el servei que es prestarà als usuaris serà molt més complet que en altres edicions, atès que el nombre d’unitats, les freqüències, les destinacions i les últimes circulacions es milloraran de manera notable respecte d’altres anys.

D’esta manera, el servei nocturn previst per Metrovalencia circularà fins a les 3 hores de la matinada, per facilitar l’accés i retorn a l’esdeveniment pirotècnic.

‘A la Lluna de Metrovalencia’

Amb el servei denominat “A la Lluna de Metrovalència”, els divendres, dissabte i vigílies de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serreria.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol. A més, en esta ocasió hi haurà un tren especial que eixirà a les 00.24 hores d’Avinguda del Cid en direcció a Rafelbunyol, localitat a la qual arribarà a la 1.02 hores després de passar per Albereda a les 00.31 hores.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, a l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia