La nadadora de Bétera, Andrea Lucas Calatayud, ha tornat a ser per segon any consecutiu la Campiona Infantil Femenina de el XI Circuit d’Aigües Obertes de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

L’esportista del Club de Natació Godella va aconseguir este campionat el passat 5 d’octubre al Complex Esportiu Cultural La Petxina de València on es va dur a terme el lliurament de medalles als guanyadors de les diferents categories. També va rebre la distinció, entregada per els màxims responsables d’Aigües Obertes de la FNCV Víctor Moreno i Ramón Miguel, de ser la nadadora que més travessies del circuit ha realitzat amb un total de 20.

A més, s’ha proclamat Campiona Infantil i Campiona Absoluta de l’III Trofeu d’Aigües Obertes Diputació de Castelló 2019.  Va rebre el trofeu que la distingia com la millor nadadora del circuit en una gala celebrada el 20 de setembre a Benicarló, de mans de la Diputada d’Esports, Tania Baños.

Els seus resultats més destacats han sigut els següents:

Categoria Infantil: 1r lloc en 14 travessies, 2n lloc en 2 i 3r en 2.
Categoria General Femenina: 1r lloc en 3 travessies, 2n lloc en 4 i 3r en 5.
Categoria General: obté un 5é, 6é, 8é i 9é lloc.

Tant ella com la seua família han agraït la labor i el suport del seu entrenador, Alfredo Ballester, i del Club Natació Godella, “sense ells estos èxits no haurien sigut possibles”, asseguren.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia