L’Ajuntament de Bétera ha informat a tots els veïns de la localitat que a partir del proper dilluns, 14 d’octubre, l’entrada a Bétera per la carretera i València estarà tallada a causa del començament de les obres per millorar la via.

En estes obres es va a procedir a millorar l’evacuació pluvial, l’enllumenat i es van a eliminar els pals de telefònica. L’objectiu d’este treball és donar un aspecte més urbà a l’entrada de Bétera i millorar la qualitat de vida dels veïns d’esta zona, segons ha informat el consistori.

Està previst que les obres duren aproximadament 3 mesos i per a això cal tallar la circulació d’accés a Bétera entre el tram comprès entre l’estació de metro i les primeres vivendes del municipi. El trànsit procedent de la CV-310 des de Godella haurà d’accedir per Ademús, i d’igual manera, el trànsit procedent de Nàquera, serà desviat per la carretera de Benagéber.

Des de l’Ajuntament de Bétera han volgut demanar per endavant disculpes als veïns per les molèsties que provocaran les obres però asseguren que són treballs necessaris que milloraran la localitat.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia