El dissabte 19 d’octubre la localitat de l’Eliana acollirà el JoveFest Camp de Túria 2019. Es tracta d’una jornada repleta d’activitats per als joves de 12 a 30 anys dels municipis de tota la comarca de Camp de Túria, com pot ser Bétera.

L’esdeveniment començarà a les 11.00 hores i s’aniran succeint tallers, activitats, mastercalss, ehxibicions… en la Plaça d’Europa de l’Eliana.

Per a poder participar has d’imprimir la fitxa d’inscripció i entregar-la en el CIJ del teu municipi o el dia de l’esdeveniment. No podrà participar cap jove que no estiga acreditat: Fitxa d’inscripció.

L’esdeveniment tindrà un espai dedicada a l’art urbà. Taller de parkour, grafiti i rap componen aquesta part. Un altre lloc estarà dedicat al *echDay amb impressió 3D, bitxorobots i realitat virtual. L’espai d’Art estarà compost per un taller de maquillatge d’Halloween i tatoo amb aerosol; un altre de costura creativa i *booktrailer. Un giroscopi i balls de hip hop i funky a més de body jump omplin de moviment el dia. I en la zona recreativa hauran jocs de taula, ScapeRoom, comicoteca, Punt Violeta i un espai dedicat a la participació juvenil.

Tot això i molt més faran de la segona JoveFest Camp de Túria 2019 un dia inoblidable.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia