El passat 5 d’octubre de 2019, les Falleres Majors de Bétera, Carla Gelde i Omayra Calvo, es van desplaçar fins a Elda junt amb el President de la Junta Local Fallera de Bétera, Edgar Jorro, per a assistir a l’últim acte que unix a totes les FFMM de totes les localitats de la Comunitat Valenciana on es planten falles junt amb les Falleres Majors de València 2019, Miriam i Sara.

Un acte que va començar amb una recepció oficial per part dels amfitrions i per les FFMM de València en la plaça de l’Ajuntament, oferint un picoteig per a tots els assistents.

Una vegada finalitzada la recepció, totes les FFMM en cercavila, acompanyats per grups de tabal i dolçaina i per grups de ball regional, es van desplaçar fins al teatre de la localitat per a començar amb l’intercanvi fotogràfic.

Este intercanvi és un procés pel qual, les FFMM de les localitats, s’intercanvien una foto seua dedicada amb les FFMM de València i amb la FFMM de la localitat on es realitza l’acte.

Finalitzat l’intercanvi, tota la comitiva es desplaçava a una plaça pròxima al teatre on els assistents van quedar bocabadats amb el castell que es va disparar.

Després, i en cercavila, tots els assistents es dirigien a l’Hotel AC Elda, seu que albergava el sopar De Gala posterior a tots els actes, on les juntes locals van poder acabar la festa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia