Cada vegada més esta festa s’introdueix en les nostres llars, hui Halloween representa un moment per a la diversió, per a les disfresses i les llepolies, i els xiquets gaudeixen de l’arribada d’esta època amb ambient aterridor.

Esta festa té origen cèltic de Samhain i la festivitat cristiana del Dia de Tots els Sants, que se celebra la nit del 31 d’octubre i el dia 1 de novembre. Per això, com s’acosten estos dies, des del Resort Mas Camarena hem pensat a tindre-ho tot preparat amb dos tallers.

20 d’octubre – Taller de maquillatge aterridor
27 d’octubre -Taller de decoració fantasmagòrica

Els tallers van destinats a xiquets de 5 a 12 anys, en horari  de 10:30h a 12:00h aproximadament. Cada taller té un preu de 7 euros i s’emportaran la seua decoració d’Halloween.

En el taller de maquillatge aprendran a pintar-se de manera aterridora, els animadors del Resort té preparats fantasmes, drácules, bruixotes i molt més veritablement aterridors.

En el taller de decoració fantasmagòrica tenen preparades un munt de manualitats per a decorar de manera terrorífica, calaveres, carabasses, caretes, tot perquè tingues per a el pròxim dia 31 la teua casa preparada per a rebre Halloween.

A més en el Resort el dia 31 d’octubre ofereix un sopar, en la qual hi haurà desfilada de disfresses, premi a la millor disfressa i jocs nocturns per als més xicotets. Seguint així la seua filosofia d’acostar plans per a tota la família.

Apunta’t a l’Halloween del Resort Mas Camarena, Ho passaràs de por!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia