Una de les bases del projecte Students’ Resort Mas Camarena and Sports Centre és l’oci familiar i tot el que això comporta, esport, diversió, oci infantil, menjar en família… Ací hi ha moltíssimes i diferents activitats per a realitzar, activitats amb animadors per als més xicotets, restaurant, cafeteria i centre esportiu.

Amb el dia a dia, fer plans en família es torna complicat per falta de temps, el treball, les classes i l’estrés de la vida diària. Passar temps de qualitat en família participant en plans divertits tots junts fomenta els llaços d’unió.

Fer activitats diferents en família pot servir per a desconnectar i passar temps tots junts.  L’objectiu és fomentar l’oci familiar de qualitat, seguint la línia del Col·legi Mas Camarena, que aposta per un oci actiu i una vida sana basada en l’esport. Des de Resort Mas Camarena es volen formar clubs de senderisme o bici, per a gaudir de la Calderona en família i després poder relaxar-se en la cafeteria o restaurant del Resort.

Oci de qualitat

El temps d’oci en els xiquets actua com a estímul i desperta l’interés en el xiquet, alhora que motiva determinades actituds i actua enfront de determinades conductes com l’ansietat o l’avorriment.

En el Resort Mas Camarena, els més xicotets compten amb monitors infantils i activitats dirigides, en les quals es diverteixen amb altres xiquets.

Cada cap de setmana s’organitzen activitats variades, animació lectora, conta contes, jocs a l’aire lliure, bubble futbol, passejos en trenet o tallers temàtics (teatre, cuina, meteorologia, creativitat, màgia, malabars…)

Els pròxims que realitzaran són el Taller de maquillatge aterridor (20 d’octubre) i el Taller de decoració fantasmagòrica (27 d’octubre) en horari de 10:30h a 12:00h per a xiquets des de 5 a 12 anys.

Gran parc infantil

Està compost per una zona amb una superfície de 400 m2, en la qual trobem mini camps de futbol infantils de 3, 5 i 7, diferents gronxadors, castells, tobogans, zones de jocs… que sorprendran majors i xicotets. Esta àrea està pensada per als més xicotets, amb tot el mobiliari nou i dissenyat amb la seguretat i confortabilitat que necessiten els xiquets.

A l’haver monitors i especialistes en oci infantil, els adults poden estar tranquils ja que els xiquets estan controlats en tot moment. El que els permet gaudir d’altres àrees del Resort com són per exemple la zona chill-out, cafeteria o el restaurant.

Sports Centre

Té unes magnifiques instal·lacions esportives completament noves. Compta amb camps de futbol 8, i camp de futbol 11, tots dos de gespa artificial amb graderies i vestuaris, amb la possibilitat de ser llogats per particulars i equips esportius.

També compta amb una pista de 4 carrers d’atletisme, una pista poliesportiva, gimnàs tot obert al públic, sempre prèvia reserva. I piscina exterior amb zona independent per a xiquets.

Per a la seua segona fase tindrà pistes de pàdel, i pistes de bàsquet.

Esta oferta familiar es completa amb clubs esportius, on les famílies poden apuntar-se a senderisme, bici, pàdel, etc. per a passar un matí familiar.

Restaurant i cafeteria 

Amb una gastronomia basada en productes frescs de mercat, i una combinació de plats valencians i internacionals. Ofereix una àmplia carta i la possibilitat de crear menús tancats per a grups. També compta amb menús infantils.

Els caps de setmana proposen sopars temàtics amb diferents actuacions i música en directe. Obert tots els dies.

Cafeteria amb vista al jardí del Resort. On pots degustar des de diferents aperitius, entrepans i uns deliciosos cafés. A més el restaurant també compta amb el servei de monitors durant tot el dia.

Esdeveniments premium

Els esdeveniments i celebracions també tenen cabuda en aquest nou espai. Estes excepcionals instal·lacions compten amb diversos salons per a organitzar qualsevol celebració.

Presentacions corporatives es poden realitzar des de presentacions d’empresa, conferències, congressos, convencions, actes socials i culturals…

Comunions, bodes y batejos disposen de multitud de possibilitats, organitzant al 100% el teu dia més especial. Són especialistes en aniversaris infantils, a més també proposen festes de pijames infantils o festes de majoria d’edat.

Els seus espais compten amb tot el necessari per a cada esdeveniment, escenaris, diferents distribucions segons petició del client. Ens encarreguem de tots els elements audiovisuals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia