La companyia de Bétera Zorongo Teatre encara la seua tercera estrena: “Canto de amor contra la muerte“.
La pròxima estrena es farà el diumenge 20 d’octubre, en l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera a les 19.00 hores..

Aquesta estarà encaixonada entre dues participacions significatives de l’agrupació a diferents Certamens Nacionals de Teatre. D’una banda, el pròxim divendres 19 d’octubre, la companyia actuarà a Benetússer en el Moli (amb “TR3S“). Així mateix, el dissabte 26 d’octubre actuarà a Catral (Alacant) amb l’obra “Enroque de reinas

Cal mencionar que les anteriors estrenes de la temporada de Zorongo teatre van ser “El perro del Hortelano“, la qual va estrenar-se el passat 28 de setembre a Bétera i “Escríbeme a la tierra” el passat 3 d’octubre a les festes d’Orpesa de Mar, també de manera molt exitosa.

Canto de amor contra la muerte” és una història d’amor, com ja senyala el títol, surrealista, poètica. La novetat que presenta el grup teatral és la direcció, ni més ni menys, que de Carles Castillo. Aquest és un reconegut actor i director de l’escena valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia