Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la Platja de Sant Sebastian de Barcelona la novena edició del Barcelona Festival Rescue. Es tracta d’un esdeveniment esportiu organitzat per la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, que es disputa en categoria open, masculina i femenina.

Per segon any consecutiu, en aquesta competició va participar el CN SOS Bétera. Aquest club va aconseguir un merescut segon lloc en la classificació general per Clubs.

Lola Caballero, Mar de la Quadra, Paula Ruiz, Aitana de la Quadra, Guillermo Iglesias, Jorge Camacho, Luis E. Vallejo i Borja Fabregat van participar en les diverses proves

individuals i de relleus que es van desenvolupar al llarg de la jornada, destacant entre els més de 120 participants nacionals i internacionals en aquesta ocasió.

Els resultats dels nadadors van ser espectaculars, i no solament pels podis aconseguits, sinó per les classificacions en les finals. A més, com a colofó a la gran jornada, Lola Caballero va resultar agraciada en el sorteig d’una taula de salvament Ocean Perf.

Com sempre, des del Club, feliciten els seus  nadadors pels excel·lents resultats obtinguts, i agrair l’esforç que han fet durant tot el cap de setmana, mereixent un gran reconeixement al seu treball i tenacitat.

A continuació, detallem la tabla de resultats:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia