Com ja ve sent tradicional, el pròxim dijous 31 d’octubre, el carrer Goya de Bétera es tornarà a convertir en una via autènticament terrorífica. Halloween arribarà a aquesta part de la localitat, perquè totes les veïnes i veïns del municipi puguen disfrutar de la nit dels morts vivents. Donat que se celebra al carrer, aquest esdeveniment té l’oportunitat de celebrar-se per a tot aquell que vulga acostar-se. A més, la via estarà tallada durant unes hores per mantindre la seguretat en tot moment.

Així, un bon nombre de famílies acudeixen fins a Goya, des de fa uns quants anys. Tot va començar quan Juan Ramón Bolaños, veí del nostre municipi, va decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia de Halloween i va resultar tot un èxit. A partir d’ací es va començar a fer més coses any darrere any. D’aquesta manera, moltes veïnes i veïns d’aquesta zona decoren el carrer i es disfressen, convidant a tot aquell que vulga a què s’acoste per a espantar-lo i passar-ho bé amb ells.

Una de les principals veïnes artífex d’aquesta iniciativa, Tere Reche, ens informa que: “Hi haurà caramels i por per a les xiquetes i xiquets i els seus pares”.

Enguany, a més, es rifarà un pernil el qual es troba en el bar La Creu al costat del parc de Goya (carrer Paterna). La finalitat d’aquesta rifa és ajudar a recaptar fons per a llepolies i decoració, “tot i que les veïnes i veïns cada dia se solidaritzen més i col·laboren”, segons indica Tere.

Així, si vols passar una vesprada d’allò més terrorífica no dubtes en disfressar-te i passar-te el dia 31 d’octubre pel carrer Goya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia