La nadadora Alejandra Campos García, del Club Natació SOS Bétera s’ha proclamat Subcampiona del III Trofeu d’Aigües Obertes de la Diputació de Castelló. A més a més, és la tercera classificada junior a l’XI Circuit d’Aigües Obertes de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Alejandra ha demostrat ser tota una experta en aquesta modalitat, ja que ha participat en 12 travessies a diferents localitats de la Comunitat, el que suposa un total de 26.450 km nadats.

Els resultats d’Alejandra han sigut impressionants, ja que ha quedat 2a i 3a en quatre ocasions, pel que ha sigut Subcampiona en categoria junior i 4a classificada en categoria absoluta, títol que va rebre en la Gala de Clausura del Trofeu a Benicarló.

Així mateix, el passat 5 d’octubre va rebre a la Gala del Complex Esportiu de la Petxina el guardó que l’acredita com a medalla de bronze de l’XI Circuit d’Aigües Obertes de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Amb tots els resultats, el Club Natació SOS Bétera s’ha situat al  lloc de la Classificació General femenina.

Des del Club se li ha volgut l’enhorabona a Alejandra i la seua família, pel seu esforç i el seu gran treball, amb el desig que seguisca mantenint aquest gran nivell.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia