El passat 10 d’octubre es commemorava el Dia Mundial de la Salut Mental. Per aquest motiu, diversos municipis de la comarca del Camp de Túria ha organitzat diverses activitats referides a aquest tema.

Així, la regidoria municipal d’Inclusió i Drets Socials de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha dut a terme aquest dimarts al matí una jornada de sensibilització. Aquesta ha tingut lloc en el vestíbul de l’Auditori de la Casa de Cultura de Riba-roja de Túria. La jornada estava dirigida a les famílies i a la ciutadania en general.

I és que conscienciar i mobilitzar a la població en les qüestions relatives a la salut mental és clau per a tractar amb la millor assistència a les persones que ho pateixen i als seus familiars.

Al voltant de les 10.00 hores començaven a congregar-se els assistents, amb l’apertura oficial de la regidora de serveis socials i l’alcalde.

Cap a les 10.30 hores, s’inaugurava oficialment l’exposició artística del CEEM Abadía Túria. Durant la inauguració, s’ha anat explicant cada treball realitzat pels residents del centre.

A les 11.00 hores ha sigut el torn per a un esmorzar en els allí presents. Mitja hora després es reprenia la jornada amb una xarrada d’ASIEM, finalitzant l’esdeveniment cap a les 13.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia