Dissabte passat 5 d’octubre es va celebrar pels carrers de la urbanització de Torre En Conill, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, la VI Volta a Peu.

Al voltant de 100 participants van recórrer els 6 km de circuit pels quals estava format la prova. L’eixida va arrancar des del centre comercial de la urbanització amb els més xicotets. En total sis categories que abastaven des de benjamins fins a veterans.

Entre els vencedors de les màximes categories masculina i femenina es trobaven MªJosé López Devis del club Rav Team, que va completar la carrera amb un temps de 28:99 i Juanjo López Villanueva del Redolat Team, guardonat com a màxim campió en un temps de 22.37.

Els dos van rebre de mans de l’alcaldessa, Elia Verdevio, la copa que els acreditava com a triomfadors de les seues respectives categories. Com a detall de participació els atletes van rebre samarretes tècniques commemoratives i borsa de corredor.

Mitjançant aquesta mena d’iniciatives, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bétera es pretén mantindre el ferm compromís de promoure i fomentar l’esport i conscienciar a la ciutadania de gaudir d’un estil de vida saludable.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia