La regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Bétera ha tornat a convocar un any més el Concurs de Microrelats que s’organitza com una activitat més dins de la campanya de sensibilització del Dia Contra la Violència de Gènere que es commemora el 25 de novembre.

L’objectiu d’este concurs és que els afeccionats a l’escriptura, homes o dones, presenten els microrelats que més tard se seleccionaran per a la seua posterior lectura en públic. Amb això l’àrea de la dona busca enfortir els valors de respecte i igualtat, perquè entre totes i tots aconseguim acabar amb esta xacra social.

Es tracta de denunciar la problemàtica social de la violència de gènere, així com previndre, rebutjar i/o sensibilitzar als ciutadans i ciutadanes sobre aquest tema i fomentar la igualtat entre els sexes.

Si eres resident a Bétera i tens més de 18 anys pots participar en este concurs dotat amb premis de 300 euros per al microrelat guanyador i 200 euros per al segon classificat. El termini de lliurament finalitzarà el pròxim 14 de novembre.

El jurat valorarà la qualitat, creació i eficàcia literària, així com la redacció del text microrelat, a més de que el text narratiu i la temàtica estiga relacionada amb l’objectiu del concurs que és l’eliminació de la violència de gènere.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia