El regnat de les Falleres Majors de Bétera 2019 arriba a la seua fi. Este dissabte, en la Plaça de l’Ermita (Parc del Calvari) de Bétera, Omayra Calvo i Carla Gelde s’acomiadaran dels seus càrrecs en acte en el qual segur es reviuran molts moments d’un exercici inoblidable per a elles i també veurem alguna que una altra llàgrima de tristesa.

Ha sigut un any únic per a estes dues falleres de Bétera que enguany han sigut les responsables de representar al municipi allí on han anat. I ens consta que han anat a tot. No han fallat a cap acte en el qual s’ha requerit la seua presència tant al poble, a la comarca, a la ciutat de València o en la resta de la Comunitat Valenciana. A tots ells Carla i Omayra, sempre de la mà i sempre amb un somriure, han acudit juntament amb les seues Corts d’Honor, gaudint totes juntes de cada moment únic.

Durant l’acte, que començarà a les 16.45 hores en la Glorieta, les Falleres Majors de 2019 s’acomiadaran juntament amb les seues Corts d’Honor i passaran el testimoni a les noves Falleres Majors de 2020, Mª Ángeles Valls i Carla López, que seran proclamades oficialment just una setmana abans de la seua Exaltació.

Este serà un acte triple ja que a més també seran proclamades les Falleres Majors de 2020 de les cinc comissions del municipi, juntament amb els presidents de cadascuna de les falles de Bétera.

Després d’este emocionant acte, sobre les 21.30 hores, tindrà lloc el tradicional Sopar de Gala dels representants de les Falles 2019.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia