(EFE) Una empresa valenciana aspira a batre el rècord Guinness fent el cor més gran de fruites i hortalisses. Per a això, utilitzarà 20.000 quilos de producte per a cobrir una superfície total de 550 metres quadrats.

Tomaca, bròcoli, pimentó, albergínia, carabasses i carabasseta són els productes utilitzats per a intentar batre aquest rècord mundial. Aquesta una iniciativa ha tingut com a escenari Almería, actual capital gastronòmica d’Espanya i que exporta cada any a Europa milions de quilos de fruites i verdures.

El repte consisteix a superar l’actual rècord Guinness d’aquest tipus, que el sustenta l’Índia des del 2014 amb un cor que va mesurar 480 metres quadrats.

Per a l’ocasió, un jutge oficial de l’Organització Guinness s’ha desplaçat fins a Almeria per a procedir a la verificació oficial del rècord, segons fonts de l’organització.

Aquesta curiosa iniciativa s’ha dut a terme coincidint amb la data triada per la FAO -16 d’octubre- com a Dia Mundial de l’Alimentació, en una jornada dedicada a la conscienciació sobre el problema alimentari mundial.

El cor elaborat hui pretén “donar la volta al món amb un objectiu: difondre entre la societat la importància de tindre una dieta saludable, basada en el consum de fruites i hortalisses”, segons l’empresa valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia