L’Ajuntament de Bétera va celebrar ahir un ple extraordinari en el Saló de Plens de Castell amb un únic punt en l’ordre del dia: el sorteig de les meses electorals per a les Eleccions Generals que se celebraran el pròxim 10 de novembre.

El sorteig es va realitzar de manera pública passades les 18.00 hores i els assistents van poder comprovar en directe com un programa informàtic realitzava en qüestió de segons el procediment aleatori i públic que determina el President i els Vocals, així com els suplents, designats per a cadascuna de les 27 meses que té el municipi de Bétera.  El llistat no es fa públic a causa de la Llei de Protecció de Dades.

A partir d’este dijous, 17 d’octubre, 10 treballadors de l’Ajuntament de Bétera en col·laboració amb la Policia Local seran els encarregats d’entregar les notificacions a cadascuna de les persones triades pel sorteig.

El procés de lliurament de notificacions durarà aproximadament tres dies.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia