El pròxim dissabte 23 de novembre es durà a terme a Bétera un Curs de Consumidors Reconeguts com Experts (CRE) per a adults i infantils.

Aquests cursos de CRE son imprescindibles per a tots els membres d’associacions en els que utilitzen artificis pirotècnics en manifestacions festives amb autorització, segons la ITC 18 del R.D. 989/2015.

Els donatius per a aquests cursos son una ajuda per tal de col·laborar amb les despeses derivades d’aquests tipus de jornades per a formació CRE. Aquestes despeses són per a sufragar els materials entregats als participants, tals com són les carpetes, paper, boli, colgat identificatiu i la preparació de tot el material audiovisual. Cap dels ponents ni col-laboradors rebrà cap prestació económica per participar en estes jornades.

Aqustes jornades formatives de CRE no te taxes administratives de cap tipus.
Tota la informacio i inscripcions es poden consultar en el següent enllaç: cursos CRE.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia