Consuelo Llobell Frasquet, de 23 anys, i Carla García Pérez, de 10 anys, han sigut triades, respectivament, Fallera Major i Fallera Major Infantil de València per a l’exercici 2020, un nomenament que han conegut després de la tradicional telefonada realitzada per l’alcalde, Joan Ribó, des del saló de plens de l’Ajuntament.

Segons el reglament faller, l’assemblea de presidents de falles és la que rep la decisió dels jurats, encara que tradicionalment cedeix esta prerrogativa a l’alcalde de la ciutat, que és qui llig el veredicte i realitza sengles anomenades a les falleres triades per a comunicar-los el seu nomenament.

En rebre la telefonada de Ribó, Carla García Pérez, de 10 anys i pertanyent a la comissió de Ramiro de Maeztu-Leones, ha declarat, entre llàgrimes d’emoció, sentir-se “súper contenta”, ja que és membre de la seua comissió des que va nàixer.

Carla García, que estudia en el col·legi Tomàs de Montañana, ha confessat que és una xica molt esportista i que practica “gimnàstica esportiva i pilota valenciana” en el poliesportiu del Cabanyal, prop del domicili familiar. És aficionada també a la rebosteria i també li agrada muntar amb moto amb el seu pare.

Consuelo Llobell Frasquet, de la falla Albacete-Marva, també ha rebut entre llàgrimes la telefonada de l’alcalde i ha manifestat que és “fallera des que tinc 3 anys, la meua comissió és molt treballadora, molt “cabalgatera”, i estic segura que estan molt contents pel meu nomenament”.

La nova fallera major de València ha subratllat també que està “molt orgullosa” del nomenament i ha donat les gràcies als components del jurat per haver confiat en ella per a exercir este càrrec.

Consuelo Llobell ha estudiat el grau de Medicina a la Universitat de València, i actualment es troba preparant el MIR. “M’agradaria molt obtindre una plaça de Dermatologia a València”, ha indicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia