La Piscina Coberta de Bétera tanca de nou este dijous, 17 d’octubre, al públic per a pintar els voltants del got de la piscina amb la pintura adequada i està previst que torne a obrir-se dilluns que ve 21 d’octubre.

Tal com ens ha explicat la regidora de Manteniment d’Edificis Públics, Eva Martínez, l’empresa que va pintar el sòl de la piscina durant les obres de 2018 va haver de tornar a pintar-lo durant les obres d’este estiu ja que es trobava en molt mal estat i encara estava en garantia. Pel que sembla el sòl s’ha tornat a pintar sense l’arena corresponent per a esta mena d’instal·lacions pel que “és un perill, ja que la gent esvara i cal arreglar-lo com més prompte millor”.

És per això que durant estos dies que la piscina estarà tancada es tornarà a pintar a amb la pintura adequada, amb l’objectiu que siga un “sòl segur, net i la pintura no torne a botar”, explica l’edil de Ciutadans.

A més s’aprofitarà per a realitzar la corresponent ‘hipercloració’ que encara no s’ha pogut realitzar, “un procediment necessari que es fa afegint altes dosis de clor per a matar tots els bacteris, és a dir, per a realitzar una completa desinfecció de l’aigua”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia