La Policia Nacional ha desmantellat tres laboratoris de marihuana en diferents municipis de la comarca del Camp de Túriala Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i l’Eliana.  A més, ha detingut a sis persones, de 28 i 35 anys i d’origen serbi, com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública, infracció de la llei d’estrangeria i un d’ells de falsedat documental. Les investigacions han intervingut més de 6.300 plantes.

Al seu torn, els agents han localitzat 70 pastilles d’èxtasis, 3.200 euros, dos vehicles, telèfons mòbils, tablets i tots els elements necessaris per al cultiu.

Les investigacions van començar al setembre després de localitzar a una persona en una zona pròxima a un xalet de la Pobla de Vallbona, del qual emanava una gran olor a marihuana i del qual eixia un fort soroll d’aparells elèctrics. A més, a Vinaròs es va parar un vehicle amb una bossa amb 70 pastilles d’èxtasis i 750 euros.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia