El JoveFest Camp de Túria tindrà lloc aquest dissabte per a totes i tots els joves de la comarca del Camp de Túria. En aquesta ocasió, se celebrarà en la Plaça Europa de l’Eliana.

A les 11.00 hores arrancaran les activitats. A partir d’aquesta hora, els joves que porten la polsera acreditativa (imprescindible emplenar full d’inscripció) podran participar en multitud d’activitats. Si vas amb l’equipament adequat pots gaudir d’una masterclass de Bodi-jump impartida pel Centre Esportiu Hidrotermal de l’Ajuntament de Benaguasil. A aquesta hora també comencen les activitats de Graffitti i Parkour. Els interessats hauran d’acostar-se a cada taller i preguntar com es gestionen les participacions, ja que alguns tindran grups tancats cada mitjana o cada hora i en uns altres es guardarà cua.

En aquest mateix espai dedicat a la Cultura Urbana els participants també poden viure l’experiència de pujar-se en un giroscopi i escriure les seues pròpies cançons en el taller de RAP.

En l’àrea dedicada a Arts i DIY seran diverses les opcions que proposa la JoveFest Camp de Túria 2019. D’una banda, tindran la possibilitat de maquillar-se amb la temàtica Halloween i fer-se tattoos amb aerògrafs des de les 12.00 hores i fins a les 14:00h i des de les 16.00 a 18.00 hores. A més, podràs portar la teua pròpia roba i customitzarla, en el taller tindrem tot tipus d’elements que podràs utilitzar per a adornar les teues peces de roba. En aquesta mateixa zona, també hi haurà un espai per al BookTrailer.

Quant a la zona de Techday els tallers que es desenvoluparan seran la impressió 3D, que es realitzarà en el centre sociocultural en horari de 12:00h a 14.00 hores i de 17:00h. a 19.00 hores. Només podran participar 20 joves en cada torn, així que si estàs interessat no vesprades a acostar-te al centre sociocultural i apuntar-te. En la manyaga horària i amb la mateixa capacitat podràs fer, a l’esplanada de la Plaça Europa, un taller de ‘Bichorobots’. En aquest mateix espai hauran també dues carpes destinades a la Realitat Virtual. I ja a la vesprada, en el centre sociocultural es desenvoluparà la xarrada ‘Els secrets d’Internet’ de 17.00 a 18.00 hores.

I ja en la zona recreativa podràs trobar les carpes destinades a Jocs de Taula, on es desenvoluparà el Torneig Fallera Calavera de 16:00h a 19:00h. Hi haurà un ScapeRoom, passaran cada 30 minuts grups de 10 minuts. Una *comicoteca, un *Punt Violeta, un Punt d’Oci Saludable i una carpa en la qual al matí ens parlaran de la iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament de Vilamarxant juntament amb e CEITúria-Centre d’*Emprenedoria i Innovació del Túria Rocket Júnior 2020. Un Màster emprenedoria per a joves estudiants d’ESO i Batxillerat. A la vesprada, en aqueix mateix espai, la Associació de Comerç, Restauració i Servicis de L’Eliana organitzaran un taller sobre compra responsable i reciclatge.

En l’escenari, que comptarà amb una pantalla gegant, s’aniran succeint vídeos i fotos dels municipis de Camp de Túria. A primera hora, des de les 11.00 hores i fins a les 12.00 hores, un club de L’Eliana mostrarà els seus balls de funky i Hip-hop. A les 12.00 hores serà el torn de la inauguració oficial a càrrec de l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, i la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Després d’ells, l’escenari s’omplirà de l’espectacle de dos ballarins de la companyia de Sergio Alcover. A les 14:00h una banda de rock ens amenitzarà el menjar amb ‘Històries de la música en valencià’. Ja a la vesprada, a les 16.00 hores serà el torn del RAP. Els xics i xiques que hagen passat pel taller del matí i els que s’atrevisquen podran agafar el micro i demostrar-nos el que han aprés.

Hi haurà paella per a menjar per a tots els joves que porten la seua polsera acreditativa. L’organització ha preparat un autobús per a facilitar l’accés dels joves al recinte.

Les inscripcions es troben en la pàgina web de la Mancomunitat, en els CIJS i als Ajuntaments. El termini per a sol·licitar l’autobús acaba demà. En la Plaça Europa hi haurà una carpa per a inscripcions, informació i incidències.

D’altra banda, si participes en el taller de ‘Tu proposes’, un espai on els joves de la comarca manifesten les seues necessitats, tindran un regal segur. A més, els joves que presenten la targeta de segells amb 3 colors (cada àrea tindrà un color) tindran dret a altres dos regals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia