La Mitja Marató de València que se celebrarà el pròxim 27 d’octubre i per al qual no queden dorsals des de juny, comptarà amb 17.500 participants de 87 països diferents, xifres motivades per la fama internacional collida en els últims anys, amb dos rècords del món batuts a la ciutat.

L’interés internacional en la prova s’ha incrementat en aquesta edició, l’objectiu de la qual serà batre de nou el rècord del món femení, establit en 64 minuts i 51 segons per Joyciline Jepkosgei en 2017 en el mateix traçat valencià.

La presència femenina serà de 4.504 corredores, 795 més que la passada edició. En global, les corredores representaran el 25% dels participants.

La prova comptarà amb 3.056 debutants en la distància de mitja marató. El participant inscrit més jove té 18 anys i 17 dies d’edat, mentre que el més longeu s’enfrontarà a la prova amb 77 anys.

El desplegament sanitari estarà compost per 30 metges, 10 infermers, 20 ambulàncies, 6 patinadors 20 anestesistes i 2 hospitals de campanya. Per primera vegada hi haurà 10 metges que participaran en la carrera, que aniran identificats i preparats per a atendre a qui ho necessite.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia