Ahir diumenge, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera va acollir un esdeveniment molt especial per al municipi, especialment per a Noelia Camarillas i Romero. I és que, després de 30 dies recorrent 1.600 quilòmetres des de Puçol fins a Lisboa, el veí de la localitat José Ramón Romero i Campos ha complit el seu repte solidari a benefici de la ja mencionada Noelia, qui té la malaltia rara de la Síndrome de Sanfilippo o “Alzheimer Infantil”.  Així, José Ramón era rebut oficialment per les autoritats municipals, encapçalades per l’alcaldessa de la població Elia Verdevío. Els pares de Noelia, Amparo i Quino, així com tota la seua família tampoc van voler perdre’s aquesta recepció. Desenes de veïnes i veïns, la família i amics de José Ramón, també van assistir a aquest acte.

El repte donava inici a Puçol el passat 18 de setembre, dia en què Noelia complia 18 anys, i finalitzava aquest divendres 18 d’octubre a Lisboa.

Durant la recepció, la mare de Noelia va mostrar la seua emoció per aquesta tasca realitzada per José Ramón. L’esportista va explicar també un poc aquest repte. José Ramón va signar en el llibre d’honor del Consistori. Posteriorment, els pares de Noelia van fer-li entrega d’una placa. Així mateix, l’alcaldessa també va obsequiar-li uns presents típics de Bétera. Entre aplaudiments, abraçades i plors d’emoció, va arribar el moment per a una picadeta.

En una pròxima publicació oferirem una fotogoaleria de la jornada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia