El parc del Calvari de Bétera va acollir el dissabte a la vesprada el comiat oficial de les Falleres Majors de Bétera 2019, Omayra Calvo i Carla Gelde, un espai espectacular per a un comiat emocionant en la qual les màximes representants van dir adéu al càrrec al qual s’han entregat en cos i ànima durant este últim exercici. Com no podia ser d’una altra manera, van estar acompanyades de la seua Cort d’Honor, que ha estat durant tot l’any abrigallant-les i gaudint amb elles.

Carla i Omayra van rebre boniques paraules del president de Junta Central Fallera, Edgar Jorro, així com de les comissions falleres de la localitat i com no, dels seus familiars. A més van imposar el seu corresponent corbatí a l’estendard de la Junta Local Fallera.

En este acte, completament diferent al celebrat al Castell anys anteriors, també es va proclamar a les Falleres Majors de 2020, Mª Ángeles Valls i Carla López, juntament amb les xiquetes que este exercici formaran part de la Cort d’Honor Infantil.

També van tindre protagonisme les falleres majors i presidents de les cinc comissions de la localitat. Els màxims representants de cada falla durant aquest 2019 es van acomiadar de Carla i Omayra, al cap d’un any en el qual han compartit nombrosos actes i moments junts que han fet que s’hagen convertit en amics.

A més els que seran els màxims representants de 2020 van ser proclamats davant el públic que va omplir el pati de l’Ermita del Calvari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia